Natàlia Arnillas

Natàlia Arnillas

Col. COPC Nº: 14837.Llicenciada en Psicologia a la UAB 2004. Màster en Psicologia Clínica Infantil i Juvenil a Isep Formació, 2006. Postgrau Interuniversitari en Acollides, Adopció i Postadopció a la UB, 2011. Curs de Formació en Reeducacions Psicopedagògiques del Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat des de l’abordatge cognitiu-conductual a la Fundació Adana, 2005. Cursos de formació en Avaluació Gerontològica i Psicoestimulació en Alzheimer i altres demències, 2013.

Des de gener del 2006 i en l’actualitat Intervenció, tractament i prevenció de dishabilitats i/o trastorns de l’aprenentatge amb nens i adolescents i adults a PSICOAT. Formació de Reeducadors psicopedagògics. Redacció d’ informes i orientació psicopedagògica. Assessorament psicològic a pares i escoles. Coordinació amb diferents professionals de la salut.Realització de tasques com a vetalldora escolar.

Tutora de pràctiques de la formació de l’assignatura de Pràcticum d’alumnes universitaris de Psicologia de la Universitat Ramon Llull.