Lidia Sánchez

Lidia Sánchez

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, 2003. Especialista en Psicologia Clínica (PIR), residència a l’Hospital Mútua de Terrassa i rotació lliure al Hospital Clínic de Barcelona a la unitat d’adolescents amb patologia dual. Formació teòrica per a psicòlegs especialistes en formació (PEF) i psiquiatres especialistes en formació (MEF) de psiquiatria i salut mental a l’Institut d’Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya. Máster en psicoterapia analítica grupal a OMIE-Universitat de Deusto.

Actualment treballa com a psicòloga clínica adjunta de la Unitat Integrada de Psiquiatria d’Adults a l’Hospital Universitari Sant Rafael-Vall d’Hebron i a PSICOAT com a psicòloga clínica d’adults.

Ha treballat al Centre d’Atenció i Assitència al Toxicòman (CAS) de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, a l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) com a psicòloga de l’equip de prevenció, a l’Associació de Dones no Stàndard i a la secció oberta del Centre Penintenciari Joves de Barcelona. Ha col·laborat en diferents presentacions en congresos, jornades, tallers i cursos i com a docent a diferents cursos impartits als Hospitals de la Vall d’Hebron i Sant Rafael i a les Universitats de Barcelona i Autònoma de Barcelona. Ha col·laborat en programes d’investigació al Departament de Psiquiatria i Medecina Legal de la Universitat Autònoma de Barcelona i a L’Hospital Clínic de Barcelona.